ECHIPA FLY HIGH

Valoarea oricărui proiect este dată de oamenii care se implică în el!

 CLAUDIA COCHINĂ
CLAUDIA COCHINĂ Managing Director
“Fly High este proiectul meu de suflet și investiția în copiii din Craiova.” Claudia Cochină este însăși esența Fly High, iar viziunea ei despre educație include copii fericiți și împliniți. Claudia are o experiență internațională de peste 20 ani în managementul proiectelor educaționale, atât în România, cât și în străinătate: Canada, Irlanda, Marea Britanie, Suedia, Statele Unite ale Americii, Germania.
ANISA NICOLAE
ANISA NICOLAEAcademic Director
Anisa a găsit la Fly High un cadru ce îmbină frumos educația de calitate și atmosfera prietenoasă, elemente pe care le experimentase în contexte internaționale.
Transmite energia ei pozitivă și dragostea pentru limba engleză și germană atât copiilor, cât și întregii echipe.
TANIA PEPTAN
TANIA PEPTANSenior English Trainer
Tania este absolventă a Facultății de Litere din Craiova, iar în prezent urmează doctoratul. Dorința Taniei este să îi inspire pe copii să fie pasionați de limba engleză. Folosind creativitatea ei se străduiește constant să îi ajute pe cei mici să crească frumos și creează întotdeauna un context de poveste în sala de clasă și la tot ce înseamnă cursuri engleză copii.
IOANA IVANCU
IOANA IVANCUSenior English Trainer
Ioana este absolventă a Facultății de Litere din Craiova. Prin angajamentul și dedicarea ei, Ioana influențează viața copiilor Fly High. Ea își dorește să îi provoace pe copii în procesul de învățare, să le deschidă apetitul pentru a învăța limba engleză într-un mediu dinamic, creativ și inovator.
SORINA DRAGOMIR
SORINA DRAGOMIRAssistant Manager
De șapte ani dedicată Clubului de Engleză Fly High, Sorina este persoana care vă întâmpină cu un zâmbet frumos și rezolvă cât se poate de repede detaliile administrative. Sorina știe numele fiecărui copil, dar știe și să fie prietena lor, iar fiecare copil îi răspunde cu aceeași prietenie.
KACY AMARO-CHEEK
KACY AMARO-CHEEKAmerican Trainer
Kacy este colega noastră Fly High din Michigan, Statele Unite ale Americii. Îi place să lucreze cu copiii, deoarece o energizează să vadă talentul lor natural, uimirea și inocența elevilor în timp ce se gândește la viitorul lor. Pasiunea ei constă în interacțiunea cu oamenii și în cunoașterea lor și reușește să o evidențieze prin modalități creative de a preda cursuri engleză pentru copii
LAVINIA GÎTAN
LAVINIA GÎTANEnglish Trainer
Absolventă a Facultății de Litere și în prezent studentă la Master am fost dintotdeauna fascinată de limbile străine. Ca trainer de limba engleză sper să inspir copiii și să îi ajut să învețe și să se dezvolte frumos. Fly High oferă contextul potrivit pentru a face acest lucru și îmi permite în același timp să evoluez pe plan profesional și personal.
ALEXANDRA VOICU
ALEXANDRA VOICUEnglish Trainer
Încă din prima clipă Alexandra a fost vrăjită de magia Fly High şi a dorit să o transmită mai departe în cadrul orelor de curs. Perseverenţa, răbdarea, lucrul în echipă, dar mai ales pasiunea pentru limba engleză sunt valorile care însoţesc fiecare activitate desfăşurată aici.
MARIUS LUCIAN NICOLAE
MARIUS LUCIAN NICOLAEEnglish Trainer
Marius a găsit la Fly High locul perfect în care își poate exprima pasiunea de a preda, având un suflet tandru și o gândire creativă. Reușește să formeze legături sufletești cu elevii, creând astfel un cadru prietenos si confortabil în care să poată învăţa limba engleză.
MARIA COANDĂ
MARIA COANDĂGerman Trainer
Maria s-a întors din Germania unde a copilărit și a studiat ca să întâlnească aici cu micuții săi prieteni și a construi împreună, în limba germană, lumea Fly High! Maria a predat în Germania germană, engleză, desen și dans și se simte pregătită pentru orice provocare.
GABRIELA COANDĂ
GABRIELA COANDĂGerman Trainer
Gabi a crescut de la 3 ani în Germania, unde a absolvit și studiile. Învățând și predând acolo, și-a dat seama cât de important este să înveți de mic o limbă nouă și cât de eficient este ca procesul să se întâmple într-un mediu prietenos și interactiv, așa ca la Fly High!
ARMINA ELENA
ARMINA ELENAGerman Trainer
Armina este studentă a Facultății de Litere din Craiova. Țelul Arminei a fost dintotdeauna să îi motiveze pe ceilalți, căci îndeplinirea şi-o găsește când trezește în copii dorința de cunoaștere. Este conștientă de capacitatea copiilor de a învăța o limbă străină, atâta timp cat li se oferă încrederea si mediul necesare.