ECHIPA FLY HIGH

Valoarea oricărui proiect este dată de oamenii care se implică în el!

LAVINIA GÎTAN
LAVINIA GÎTANAcademic Coordinator
Absolventă a Facultății de Litere și în prezent studentă la Master am fost dintotdeauna fascinată de limbile străine. Ca trainer de limba engleză sper să inspir copiii și să îi ajut să învețe și să se dezvolte frumos. Fly High oferă contextul potrivit pentru a face acest lucru și îmi permite în același timp să evoluez pe plan profesional și personal.
 CLAUDIA COCHINĂ
CLAUDIA COCHINĂ Managing Director
“Fly High este proiectul meu de suflet și investiția în copiii din Craiova.” Claudia Cochină este însăși esența Fly High, iar viziunea ei despre educație include copii fericiți și împliniți. Claudia are o experiență internațională de peste 20 ani în managementul proiectelor educaționale, atât în România, cât și în străinătate: Canada, Irlanda, Marea Britanie, Suedia, Statele Unite ale Americii, Germania.
ANISA NICOLAE
ANISA NICOLAEAcademic Director
Anisa a găsit la Fly High un cadru ce îmbină frumos educația de calitate și atmosfera prietenoasă, elemente pe care le experimentase în contexte internaționale.
Transmite energia ei pozitivă și dragostea pentru limba engleză și germană atât copiilor, cât și întregii echipe.
SORINA DRAGOMIR
SORINA DRAGOMIRAssistant Manager
De șapte ani dedicată Fly High, Sorina este persoana care vă întâmpină cu un zâmbet frumos și rezolvă cât se poate de repede detaliile administrative. Sorina știe numele fiecărui copil, dar știe și să fie prietena lor, iar fiecare copil îi răspunde cu aceeași prietenie.
ALEXANDRA VOICU
ALEXANDRA VOICUEnglish Trainer
Încă din prima clipă Alexandra a fost vrăjită de magia Fly High şi a dorit să o transmită mai departe în cadrul orelor de curs. Perseverenţa, răbdarea, lucrul în echipă, dar mai ales pasiunea pentru limba engleză sunt valorile care însoţesc fiecare activitate desfăşurată aici.
KACY AMARO-CHEEK
KACY AMARO-CHEEKAmerican Trainer
Kacy este colega noastră Fly High din Michigan, Statele Unite ale Americii. Îi place să lucreze cu copiii, deoarece o energizează să vadă talentul lor natural, uimirea și inocența elevilor în timp ce se gândește la viitorul lor. Pasiunea ei constă în interacțiunea cu oamenii și în cunoașterea lor și reușește să o evidențieze prin modalități creative de a preda cursuri engleză pentru copii
CRISTINA PÎRJOL
CRISTINA PÎRJOLOffice Assistant
Cristina este o persoană ordonată. Încearcă de fiecare dată să facă lucrurile cu calm și bine. Ea se dedică cât poate ca totul să strălucească la Fly High! Apreciază căldura cu care este întâmpinată de echipă.
MARIUS NICOLAE
MARIUS NICOLAEEnglish & German Trainer
Marius a găsit la Fly High locul perfect în care își poate exprima pasiunea de a preda, având un suflet tandru și o gândire creativă. Reușește să formeze legături sufletești cu elevii, creând astfel un cadru prietenos si confortabil în care ei să poată învăţa limba germană și engleză
REBECA GÎJU
REBECA GÎJUEnglish Trainer
Rebeca este absolventă a Facultății de Litere din Craiova. Ea este pasionată de limba engleză și mai ales de predarea acesteia celor micuți. Ea știe că dacă le dă copiilor atenția de care au nevoie și-i învață cu răbdare, aceștia vor înflori și vor prinde aripi. Ea își dorește să predea limba engleză pe înțelesul fiecăruia dintre ei întrucât ea știe că fiecare copil este unic. Ea este convinsă că limba engleză le va oferi micuților multe posibilități în viitor și va deschide multe uși pentru ei.
SARA BĂLAN
SARA BĂLANEnglish Trainer
O fascinează puterea cuvintelor şi impactul puternic avut de acestea, aşadar doreşte să le folosească cât mai bine pentru a fi la rândul ei un impact pozitiv, mai ales în rândul copiilor.
MARIAN MOFLEANU
MARIAN MOFLEANUMarketing
Marian a găsit la Fly High un loc în care își poate exprima pasiunea de a crea imagini și clipuri video.
JACOB VEIL
JACOB VEILEnglish Trainer
SERAFIM TIULETE
SERAFIM TIULETE