Loading...
Acasă2020-02-10T12:56:24+00:00

Cursuri engleză

Învățarea la Fly High Craiova este relevantă pentru secolul 21 și pregătește copiii pentru viață. Toate proiectele și cursurile noastre de limba engleză și  germană încurajează copiii să exploreze și să descopere lumea prin lecții dinamice și interactive. Inovăm în educație, modelăm și adaptăm activitățile din cadrul cursurilor de germană și engleză pentru copii  în funcție de nevoile specifice fiecăruia.

AFLă MAI MULTE

Tabere Anglia, New York & more

Dăruiește-i copilului tău o experiență educațională internațională inedită cu Fly High Craiova!

AFLă MAI MULTE

CAMBRIDGE EXAMS

COMUNITATE

CARIERE & VOLUNTARIAT

Evenimente & Noutăți

Află ultimele noastre știri și evenimente despre tabere, examene Cambridge, cursuri de limba engleza sau germană

Claudia Cochină la SuperTeach Craiova

Claudia e prezentă la SuperTeach Craiova pe 8 februarie. Contribuim împreună la schimbarea mentalității în educație. Pentru echipa noastră ea este un mentor, o prietenă de nădejde, o sursă de energie și idei creative și un #gamechanger în educație. Va ţine un atelier “Listen. Learn. Love. 3 adevăruri despre educație ca [...]

Cambridge assessment English 2020

FLY HIGH este de 5 ani Partener Addvantage al Consiliului Britanic pentru examenele Cambridge. Înscrierile pentru Cambridge YLE  și A2 Key for Schools/ B1 Preliminary for Schools se fac între 20 ianuarie și 30 martie 2020 la sediul Fly High. Confirmarea înscrierii se face prin completarea unui formular și achitarea integrală a taxei de [...]

Testimoniale Fly High Club de engleză

“Thank you for allowing us to stay on your school to have all those happy moments with the kids and teachers. It is my pleasure to get the chance to stay here and gain the experiences to get along with the children. I learnt a lot through Fly High during this month and I am very grateful to meet all the teachers and volunteers. Without Fly High I would not have all the happy memories in Craiova. Thank you again for all the things that you have helped.”

Yui, Hongkong – AISEC Volunteer Fly High Summer 2017

“Tabara din Irlanda a fost o experiența fantastica și de neuitat! Am vizitat locuri deosebite la care ma gândesc și acum cu drag, cum ar fi: castelul din Kilkenny, muzeul de cristal din Waterford,Trinity College din Dublin… și multe altele… Am legat prietenii cu copiii internaționali și familia gazda. Am învățat despre obiceiurile irlandeze și ne-am delectat cu mâncarea lor tradiționala . Mulțumesc Fly High pentru șansa de a vedea atât de multe lucruri și de a avea oportunitatea sa întâlnesc atâția oameni minunați!”

Clara Elena, Craiova - Participant Summer School Irlanda

”Am o părere foarte bună despre Fly High! Este un loc unde te simţi ca acasă şi ceea ce mă face să îmi doresc să vin aici suntem o familie, ne distrăm împreuna şi am observat ca toţi copiii sunt încântaţi cănd vin la Fly High, spre deosebire de alte locuri unde majoritatea copiilor se duc obligaţi de parinţi, însă Fly High ne face să venim de bunăvoie, să ne dorim să fim aici. Este un loc plin de căldură şi foarte prietenos, iar, pentru mine, este că o două casă.”

Andreea V, Craiova - Elevă la Fly High

Oferă-i copilului tău cea mai frumoasă experiență de învățare la Fly High club de engleză!

ÎNSCRIE-TE!